găsește-ți viitorul tău apartament

Zonă
25 m 2 - 276 m 2


EGO Rezidential a luat nastere in anul 2016 ca urmare a necesitatii tot mari de locuinte noi in zona de Sud a Capitalei.

Reprezentam mare parte dintre dezvoltatorii imobiliari din sectorul 4, sectorul 3 si Popesti Leordeni.

Atunci cand se ia o decizie importanta, cum este achizitia unei locuinte, este necesar sa cunosti ofertele disponibile dar si principalele avantaje si dezavantaje ale acestora. Pentru asta este necesar sa apelezi la un consultant imobiliar care iti poate oferi o vedere de ansamblu asupra proprietatilor disponibile.

De asemenea, este necesar sa beneficiezi de suport in fiecare etapa a procesului de achizitie, astfel incat totul sa fie foarte simplu si rapid, iar durata de asteptare sa fie una cat mai scurta.

Iti punem la dispozitie GRATUIT brokeri financiari care iti vor usura demersul in vederea obtinerii creditelor bancare.

Dupa ce ai parcurs toti pasii de mai sus, designerul nostru de interior este bucuros sa te ajute cu sfaturi de amenajare interioara, in functie de personalitatea si dorintele tale. De asemenea, avem pachete avantajoase pentru un proiect complet de Design Interior.

Din 2016 pana in prezent am facut sute de familii fericite.

Obișnuieste-te fără griji. Lasă-ne pe noi sa ne ocupam de tot.

De ce noi?

Variante multiple

Iti punem la dispozitie mai multe oferte pe care le poti analiza si pe care le poti vedea, fiind astfel in cunostinta de cauza atunci cand iei decizia de a cumpara, avand posibilitatea de a face o analiza comparativa si de a alege intelept.

Comision 0%

Vizionarile si suportul pe tot parcursul procesului de achizitie sunt gratuite. Servicii de asistenta financiare oferite gratuit.

Oferim discount pentru mobilier si preturi speciale pentru proiecte de design interior!

Fie ca iti doresti un pachet complet de design interior, sau doar consultanta, designerul nostru este disponibil sa te consilieze astfel incat casa ta sa capete personalitatea pe care o doresti

WhatsApp Phone